Skip to content

Vestigingen

De vestigingen van Leerwerkbedrijf Combigoods

Vestigingen

Pannenkoekenhuis Frittella Papendrecht

In maart 2013 hebben wij onze deuren geopend in het centrum van Papendrecht. Ons restaurant biedt plek aan 120 gasten. Op ons mooie terras is er nog eens plek voor 30 gasten. U kunt naast de deur (gratis) parkeren.


Pannenkoekenhuis Frittella Gorinchem

In november 2015 hebben wij ons 2e pannenkoekenhuis geopend. Dit pannenkoeken-huis bevindt zich binnen de stadsmuren in het centrum van de historische vestingstad Gorinchem.


Pannenkoekenhuis Frittella Etten-Leur

In Oktober 2018 hebben wij ons 3e pannenkoekenhuis
(4e restaurant) geopend. Dit pannenkoekenhuis bevindt zich midden in het centrum van Etten-Leur.
We zijn gevestigd in ‘Het Regiment’, een historisch gebouw waar Willem I in 1830 met zijn schutterij gelegerd zat.
Het karakteristieke restaurant biedt plek aan ruim 70 gasten. Aangrenzend bevindt zich een grote afgesloten binnentuin waar ook ruim 50 tot 75 gasten kunnen verblijven.
U kunt parkeren langs de Bisschopmolenstraat of in de Parkeergarage Centrum Oost (uitgang Raadhuisplein).


Pannenkoekenhuis ’t Golfje – Frittella Rockanje

Aan de Swinsedreef in de duinen bij Rockanje openden wij in de zomer van 2021 onze 4e vestiging. Deze pannenkoekenboerderij ligt op loopafstand van het strand. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om te wandelen door de duinen en het bos.

Buiten hebben we een enorm terrein met een groot terras, speelmogelijkheden voor de kinderen en zelfs een 18-holes midgetgolfbaan.

Parkeren is hier geen probleem! Naast de deur bevindt zich het grote parkeerterrein van het strand aan de 1e slag.


Restaurant de Wensboom

Wist u dat Rob Geus (bekend van SBS6) mede-eige-naar is van onze nieuwe vestiging in Barendrecht?
Sinds de start van Frittella is Rob Geus nauw betrok-ken bij onze restaurants in Papendrecht en Gorinchem. Hij geeft hier bijvoorbeeld al jarenlang les aan onze medewerkers op het gebied van hygiëne.
Rob was zo enthousiast over het concept dat we op het idee kwamen om samen een nieuw restaurant te openen. In oktober 2017 hebben wij deze droom gerealiseerd.
Restaurant de Wensboom in Barendrecht is naast een pannenkoekenhuis ook een gezinsvriendelijk restaurant waar jong en oud bij elkaar komen voor een heerlijke maaltijd. Uiteraard werken hier ook allemaal bijzondere medewerkers.


Inpakcentrum.nl

Hier is het allemaal begonnen. De huidige locatie van deze vestiging is geopend in 2009. In de loop der jaren is er een grote klantenkring opgebouwd waarvan het vertrouwen is gewonnen door een hoge mate van flexibiliteit en klantgerichtheid. Geen klus te groot is dan ook een passende slogan! Met een uitgebreid scala aan mogelijkheden op het gebied van VAS en logistiek is het Inpakcentrum een ideale partner.


Escape room Etten-Leur

Sinds 2020 is deze escape room geopend!

Gevangen genomen door Koning Willem 1… Wie weet hier te ontsnappen?